Hidheni sikur është e rëndë

Dërgoni skedarë të koduar (AES)

1. Gjeneroni fjalëkalimin

2. Zgjidhni skedarët tuaj

Si të përdorni Sendfilesencrypted.com?

1. Kopjoni fjalëkalimin tuaj

Është e vetmja mënyrë për të shkarkuar dhe deshifruar skedarët tuaj.

2. Zgjidhni skedarët tuaj

Mund të zgjidhni çdo skedar deri në 2 GB falas.

3. Krijoni lidhjen tuaj të ndarjes

Skedarët tuaj do të kodohen dhe do të ngarkohen në serverët tanë.

4. Ndani lidhjen tuaj të shkarkimit

Ndani lidhjen tuaj të shkarkimit, lidhjen e shkurtër ose kodin QR me çdo kontakt.