Фрли го како да е тежок

Испратете датотеки шифрирани (AES)

1. Генерирајте лозинка

2. Изберете ги вашите датотеки

Како да се користи Sendfilesencrypted.com?

1. Копирајте ја вашата лозинка

Тоа е единствениот начин да ги преземете и дешифрирате вашите датотеки.

2. Изберете ги вашите датотеки

Можете да изберете која било датотека до 2 GB бесплатно.

3. Направете ја вашата врска за споделување

Вашите датотеки ќе бидат шифрирани и поставени на нашите сервери.

4. Споделете ја вашата врска за преземање

Споделете ја вашата врска за преземање, кратка врска или QR код со кој било контакт.